Участь у засіданні координаційно-методичної ради на базі ННЦ «Інститут аграрної економіки»

18 липня 2024 року у форматі Zoom конференції Вікторія РУДЬ к.е.н., с.н.с. лабораторії інноваційно-інвестиційного розвитку овочевого ринку та інтелектуальної власності Інституту овочівництва і баштанництва НААН прийняла участь у дистанційному засіданні координаційно-методичної ради на базі ННЦ «Інститут аграрної економіки» з виконання програм наукових досліджень 36 «Сталий розвиток аграрного сектора економіки та сільских територій» за перше півріччя 2024 року.

Було заслухано зведені звіти керівників підпрограм з питань агарної економіки, заходів ефективного використання інновацій і інвестицій в АПК та овочівництві.

Відкрив КМР з привітальним словом Юрій ЛУПЕНКО, доктор економічних наук, професор, академік НААН, голова Координаційно-методичної ради Науково- методичного центру «Агроекономіка», керівник ПНД 36 «Аграрна економіка», директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки».

Всі звіти виконано у повному обсязі згідно технічних завдань і календарних планів на 2024 рік.

Членами КМР відмічено високий науково-методичний рівень проведення наукових досліджень за завданнями, що входять до складу ПНД 36 та їх високу результативність.