Круглий стіл «Захист овочевих культур відкритого і закритого ґрунту від шкідливих організмів упродовж вегетаційного періоду 2024 року в умовах глобальних змін клімату та воєнного стану»

17 липня 2024 року співробітники Інституту овочівництва і баштанництва НААН Онищенко Ольга Іванівна, канд. с.-г. наук, пров. н. с. лабораторії  агрохімічних досліджень і якості продукції та Ільїнова Євгенія Михайлівна, канд. с.-г. наук, старший науковий співробітник лабораторії  інноваційно-інвестиційного розвитку овочевого ринку та інтелектуальної власності взяли участь у засіданні круглого столу на тему: «ЗАХИСТ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР ВІДКРИТОГО І ЗАКРИТОГО ҐРУНТУ ВІД ШКІДЛИВИХ ОРГАНІЗМІВ УПРОДОВЖ ВЕГЕТАЦІЙНОГО ПЕРІОДУ 2024 РОКУ В УМОВАХ ГЛОБАЛЬНИХ ЗМІН КЛІМАТУ ТА ВОЄННОГО СТАНУ», який відбувся в Інституті захисту рослин НААН, м. Київ.

МЕТА круглого столу: обговорення проблем із захисту овочевих культур відкритого і закритого ґрунту упродовж вегетаційного періоду  за умов зміни клімату та надання рекомендацій аграріям щодо своєчасного проведення захисних заходів з урахуванням  умов воєнного стану.