Засідання групи забезпечення спеціальності Агрономія та викладачів ОНП Агрономія

28 квітня 2024 р. в Інституті овочівництва і баштанництва НААН відбулося засідання групи забезпечення спеціальності Агрономія та викладачів ОНП Агрономія, де обговорювали проект ОНП Агрономія на 2024 р.

У ході засідання завідувач відділу наукових кадрів, аспірантури та правового забезпечення ЧАЮК Ольга ознайомила присутніх з результатами щорічного опитування здобувачів, викладачів та роботодавців з оцінки якості навчання програмою та рекомендації щодо покращення її змісту.
 
Було запропоновано розширити кількість годин підготовки за темою статистичної обробки даних дослідів в рамках дисципліни «Методологічні основи організації та проведення наукових досліджень», оскільки саме ця тема на думку аспірантів потребує більшого розкриття. Також було запропоновано залучити нових представників до групи забезпечення якості освіти від роботодавців та молодих вчених ІОБ НААН.
 
За результатами обговорення було вирішено розробити проект ОНП на 2024 р., який буде оприлюднено на сайті  для громадського обговорення зацікавлених сторін.