Участь в українському науковому семінарі «Технологія вирощування та науково-технічне забезпечення виробництва овочевих культур в сучасних умовах»

20 грудня 2023 року Олександр КУЦ, Вікторія РУДЬ прийняли участь в українському науковому семінарі «Технологія вирощування та науково-технічне забезпечення виробництва овочевих культур в сучасних умовах» на базі науково-дослідного інституту «Украгропромпродуктивність», м. Київ.

З доповідями виступили:

  1. Івченко Володимир Миколайович – к.с.-г.н. генеральний директор НДІ «Украгропромпродуктивність» - з вітальним словом;
  2. Куц Олександр Володимирович – доктор с.г. наук, директор Інституту овочівництва і баштанництва НААН – з вітальним словом.
  3. Рудь Вікторія Петрівна – с.н.с, к.е.н., провідний науковий співробітник лабораторії інноваційно-інвестційного розвитку овочевого ринку та інтелектуальної власності ІОБ НААН з доповіддю на тему: «Сучасний стан овочівництва. Прогноз розвитку. Заходи по подоланню дефіциту овочів в умовах воєнного стану».
  4. Витоптова Вікторія Анатоліївна – завідувач науково-дослідного відділу продуктивності в сільському господарстві НДІ «Украгропромпродуктивність» з доповіддю «Науково-технічне забезпечення розрахунку виробництва овочевих культур, розробка технологічних карт на їх вирощування».
  5. Іщенко Тетяна Дем`янівна – представник Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (Науково-методичний центр ВФПО) з доповіддю «Роль сучасних наукових підходів у навчальному процесі».
  6. Івченко Володимир Миколайович, Куц Олександр Володимирович - Формування планів робіт інститутами на 2024 рік. Підведення підсумків.

На заході були присутні зрізних регіонів України понад 50 учасників. Від Інституту овочівництва і баштанництва прийняли участь співробітники: Могильна О.М., Терьохіна Л.А, Мозговська Г.В., Яковченко А.В., Семененко І.І., Шевченко С.В. Баштан Н.О. та інші співробітники інституту.