Участь у роботі Регіонального Круглого столу

29 травня 2024 року заступник директора з наукової роботи Інституту овочівництва і баштанництва НААН  Оксана Сергієнко прийняла участь у роботі Регіонального Круглого столу «Актуальні проблеми психолого-педагогічного супроводу і соціальної адаптації осіб, які постраждали від війни», співорганізатором проведення якого і виступав Інститут овочівництва і баштанництва НААН. Оксана Володимирівна виступила з доповіддю на тему «Сільськогосподарське дорадництво (інформаційно-консультативна діяльність) у контексті якості продуктів овочівництва».

Метою круглого столу було створення відкритого майданчику для обміну досвідом та пошуку оптимальних шляхів посилення соціально-економічної резильєнтності громад у контексті повоєнного відновлення України, зокрема імплементації позитивного досвіду реабілітації та соціальної адаптації в умовах воєнного стану та повоєнної відбудови України.

У роботі круглого столу взяли участь керівники об’єднаних територіальних громад, управлінь і відділів освіти, керівники та викладачі закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової перед вищої, вищої освіти, співробітники інклюзивно-ресурсних центрів, представники громадських і волонтерських організацій, керівники центрів зайнятості, представники підприємств малого і середнього бізнесу, здобувачі вищої освіти, тощо.

Зустріч відбулась плідно, були розкриті актуальні питання сьогодення і встановлений вектор подальшої співпраці у  цьому напрямі.

ПРОГРАМА РЕГІОНАЛЬНОГО КРУГЛОГО СТОЛУ